Ungdomstelefonen

Ungdomstelefonen – 400 00 777

Unge svarer unge på spørsmål om kjønn, seksualitet og identitet

Ungomstelefonen (UT) er Skeiv Ungdoms telefontjeneste og er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex.

Ungdomstelefonen kan kontaktes på telefon, via meldingstjenesten på  www.ungdomstelefonen.no/ og chat. De holder åpent søndag-fredag kl. 18:00-22:00.

Telefonvaktene har taushetsplikt, og innringere kan være anonyme. Vaktene besvarer også henvendelser fra familie, venner og offentlig hjelpeapparat. Vaktene i Ungdomstelefonen jobber på frivillig basis. De er mennesker som selv har erfaring og kunnskap om det å være skeiv, å “komme ut av skapet” og å finne tilhørighet i et sosialt nettverk.

Vil du være frivillig i UT?

Er du blant dem som allerede har funnet ut av din identitet, har du kanskje gjort deg noen erfaringer som kunne vært til hjelp for andre. Hva med å hjelpe andre unge som er i samme situasjon som du var i før?

Ungdomstelefonen drives på frivillig basis og du forplikter deg til tre vakter og én skoleringskveld pr. mnd. Foruten lønn i himmelen, får du middag hver vakt, unik kursing og opplæring, attest og et ungt, nytt miljø rundt deg.

Om du er interessert eller nysgjerrig, send en mail til frivillig@ungdomstelefonen.no og fortell litt om deg selv. For å bli frivillig i Ungdomstelefonen bør du bo i Oslo.

 

Les Vedtekter for Ungdomstelefonen 2014.

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 400 00 777

www.ungdomstelefonen.no/

Ungdomstelefonen
Tollbugata 24, 0157 Oslo
E-post: post@ungdomstelefonen.no