UngBDSM

UngBDSM er utvalget i Skeiv Ungdom som arbeider med spørsmål rundt BDSM, fetisjisme og ungdom.

Etablert i 2004 som en reaksjon på manglende tilbud og sosialt miljø for unge som var nysgjerrige på BDSM gjorde UngBDSM seg bemerket gjennom avisreportasjer og deltakelse på radioprogrammer. Organisert rundt Blink, Nettby og senere et eget diskusjonsforum fikk gruppen arrangert egne sosiale treff og -sammenkomster. I 2011 ble UngBDSM enstemmig valgt inn som utvalg under Skeiv Ungdom av Skeiv Ungdoms landsstyre.

Som utvalg viderefører UngBDSM tradisjonen med egne treff  under Skeiv Ungdom-paraplyen. Ved å bli et utvalg under Skeiv Ungdom har UngBDSM fått betydelig større mulighet til å bedrive seksualpolitikk for å øke samfunnskompetansen innenfor temaene BDSM og fetisjisme.

I dag arrangerer utvalget månedlige treff i Oslo, samt mer sporadiske treff i Bergen og Trondheim. Det jobbes også med å skape treffaktivitet andre plasser.

Mer informasjon, diskusjonsforum og påmeldingmuligheter til treff finner du på UngBDSM.no.

Les kapittelet Sex og seksuelle relasjoner i Skeiv Ungdoms politiske plattform for å lære mer om Skeiv Ungdom og UngBDSMs syn og definisjoner når det kommer til BDSM og fetisj, samt forholdet mellom BDSM og skeivhet.

Ønsker du engasjere deg i utvalget? Send en mail til ungbdsm@skeivungdom.no