Oppdaterte styringsdokumenter

Nå er alle styringsdokumentene til Skeiv Ungdom, slik de ble vedtatt på landsmøtet i april, oppdatert og lagt ut på nettsidene våre. I tillegg til å ha revidert vedtekter og organisatorisk plattform, vedtok også landsmøtet et nytt politisk program med mye spennende politikk.

Det ble også vedtatt et arbeidsprogram for perioden. Arbeidsprogrammet sier blant annet at Skeiv Ungdom denne perioden skal jobbe for større kjønnsmangfold og å bygge organisasjonen fra innsiden og ut. Det blir også oppdatering av nettsider samt en vervekonkurranse i løpet av året. Nytt for denne perioden er også det at lokallagene har fått egne mål for perioden som står i det nasjonale arbeidsprogrammet.

Er du nysgjerrig på de nye dokumentene som har blitt vedtatt, eller kanskje du vil lese deg opp på Skeiv Ungdoms politikk? Da bør du sjekke ut skeivungdom.no/dokumenter!