Oslo Pride 2017

23.juni- 2.juli arrangeres Oslo Pride 2017!
I løpet av disse dagene vil det være en rekke arrangementer for og med Skeiv Ungdom i Oslo, og du er hjertelig velkommen til å delta. I denne oversikten finner du informasjon om arrangementene til Skeiv Ungdom i forbindelse med Oslo Pride. I tillegg kan du melde deg på som frivillig.

20.juni er det møte for de som skal være frivillige under Oslo Pride for Skeiv Ungdom.
Mer informasjon om møtet finner du her.

Ønsker du å melde deg som frivillig kan du gjøre det her.

 

Under Pride House er Skeiv Ungdom arrangør av debatten “Hun, han og hen- en paneldebatt om kjønn”  lørdag 24.juni, og “Exstremsexdebatten” søndag 25.juni. I tillegg vil vi være tilstede under en rekke andre debatter. Se program for Pride House her.

 

I Pride Park (28.juni-1.juli) vil det være et eget rusfritt ungdomsområde for unge under 30 år. Her vil det være egne aktiviteter for ungdom, og det vil også dukke opp et eget program for Ungdomsområdet. Følg med på Facebooksiden til Skeiv Ungdom for å holde deg oppdatert!

 

Onsdag 28.juni arrangerer Skeiv Ungdom Oslo årets Ungdomsfest på Sub Scene i Oslo. Her blir det underholdning, snacks, digg alkoholfri drikke og mulighet for å bli kjent med nye mennesker. Fullstendig program for kvelden kommer på Facebook så snart alt er på plass.

 

Lørdag 1.juli er det klar for høydepunktet under Oslo Pride, selveste paraden! I år går vi under parolen “Mangfoldet er uknuselig”. Vi ønsker å bruke paraden til å synliggjøre mangfoldet blant oss, feire kjærligheten og vise at vi aldri vil slutte å jobbe for enkeltmenneskets frihet til å være seg selv. Bli med og gå mMangfoldet er uknuselig!ed oss!