Hva mener du om Skeiv Ungdom?

Vi i Skeiv Ungdom ønsker å vite hva du tenker om organisasjonen vår. Derfor lanserer vi en undersøkelse som vi håper du vil svare på! Undersøkelsen er helt anonym, og du kan svare på den både om du er medlem, tillitsvalgt eller bare liker å følge med på hva vi driver med. Klikk deg inn under for å bidra!

I undersøkelsen spør vi litt om hvem du er, hva du tenker om Skeiv Ungdoms kommunikasjon mot medlemmer og samfunnet, og hvordan du syns det er å møte folk i Skeiv Ungdom. Har du meninger om dette? Supert! Da vil vi gjerne høre det. Er du egentlig ganske fornøyd? Supert! Da vil vi gjerne høre det også. Alle data blir behandlet anonymt, og vi har fokusert på å ikke ha så personlige spørsmål at vi kan gjette hvem du er når du svarer. Undersøkelsen tar rundt 5 minutter, og nesten ingen felter er obligatoriske.