Sør

Bli kjent med styret!

For at det skal være enda lettere for deg å ta kontakt med oss, tenkte vi i styret at vi skulle dele litt informasjon om oss selv 🙂

Lokallagsleder: Oliver

Alder: 19 år.

Pronomen: Han/De

Verv i styret: Jeg ble med som vanlig medlem i sommeren 2014 og nå sitter jeg som leder i styret.

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom? Jeg er med fordi jeg tror på likestilling og vil at alle skal ha like rettigheter. Jeg jobber også for transrettigheter og noe av det som er viktig for meg, og det som fikk med til å ville være med i skeiv ungdom sør – er at skeiv ungdom jobber for at alle relasjoner som bygger på samtykke og likeverd skal respekteres, og det er er viktig for meg.

 

Sekretær: Sol

Pronomen: Hin/Han/Hun

Alder: 18

Verv i styret: Jeg er sekretær med ansvar for det organisatoriske, også er jeg sosialansvarlig^-^

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom?
Jeg ble med i Sku fordi miljøet var åpent og lot meg være meg selv. Organisasjonen har hjulpet meg med å bli mer komfortabel med meg selv og min identitet, og jeg jobber idag for at andre skal kunne finne et trygt plass der de kan være den de er^-^

 

Økonomiansvarlig: Mathias

Pronomen: Han

Alder: 18

Verv i styret: Økonomiansvarlig

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom?
Jeg ble med i styret fordi jeg ønsket å være med å tilby et trykt sted for skeive ungdommer hvor de kan være den de er

 

Styremedlem: AK

Pronomen: Hen, hun, eller de. Masse valgmuligheter!

Alder: 18

Verv: Styremedlem.

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom?
Jeg ble rett og slett medlem fordi jeg som ganske definitivt ikke-hetero følte meg litt ensom og utilpass omgitt av Heteroverdenen™. Det er det sosiale som er viktigst for meg – jeg ble godt tatt imot på alle måter, og jeg håper at andre unge i samme situasjon også vil oppsøke Skeiv Ungdom hvis de trenger et sted å føle seg sett og akseptert! ^-^

 

Styremedlem: Heidi

Pronomen: Hun

Alder: 18

Verv i styret: Sosialansvarlig/styremedlem

Hvorfor ble du me i Skeiv Ungdom?
Kom til SKU for det sosiale, og etterhvert ble det til noe jeg ble glad i og ville være med å videreutvikle, for å bidra til et mer inkluderende samfunn.