Sør

Bli kjent med styret!

For at det skal være enda lettere for deg å ta kontakt med oss, tenkte vi i styret at vi skulle dele litt informasjon om oss selv 🙂

Lokallagsleder: Luke Raven

Alder: 19 år.

Pronomen: Han!

Verv i styret: Mitt verv i styret er at jeg er nestleder, det vil si at jeg kan fungere som leder når leder ikke er til stede eller er syk og så videre. jeg har også en del ansvar for Sneia. Trenger du noen å prate med, kom til meg, eller de andre i styret, vi har taushetsplikt!

Seksuell orientering: Jeg er homofil og foretrekker menn. Men det betyr ikke at jeg ikke kan falle for andre heller, jeg er åpen for den jeg blir forelsket i.

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom? Jeg ble med i Skeiv Ungdom først som vanlig medlem og egentlig veldig spontant. Så ble jeg med i styre for jeg tenkte «Hvorfor ikke? Det virker spennende» og det er det jo. Men ikke bare det, det er hyggelig, koselig og veldig gøy å holde på med. Det er noe jeg brenner for veldig masse, og jeg kommer ikke til å melde meg ut av styre med det første! Når jeg først er her, så har jeg kommet for å bli, vært fall for en god stund til!

 

Lokallagsnestleder: Oliver

Alder: 18 år.

Pronomen: «Han/ham/hans».

Verv i styret: Jeg ble med som vanlig medlem i sommeren 2014 og nå sitter jeg i styret.

Hvorfor ble du med i Skeiv Ungdom? Jeg er med fordi jeg tror på likestilling og vil at alle skal ha like rettigheter. Jeg jobber også for transrettigheter og noe av det som er viktig for meg, og det som fikk med til å ville være med i skeiv ungdom sør – er at skeiv ungdom jobber for at alle relasjoner som bygger på samtykke og likeverd skal respekteres, og det er er viktig for meg.

 

Økonomiansvarlig: Mathias

 

 

Styremedlem:

 

 

Styremedlem: 

 

 

Varamedlem: