Oslo

Lappeteppeverksted

20160120_170039

Lappetepper har spilt en rolle for aktivister helt fra kvinnerettighets bevegelsen på begynnelsen av 1900-tallet til 1980-tallets aidsaktivisme i USA. Under Transminnedagen 2015 begynte Kjønnspolitisk utvalg i Skeiv Ungdom i samarbeid med LLH å lage et lappeteppe som feirer transpersoners liv i Norge. Lappeteppe skal bli ferdig ferdig til 31.  mars som er den internasjonale ‘Transgender Day of Visibility.’

Fra kl. 13:00-17:00 lørdag 6. februar på Tollbugata 24 vi vil arrangere det siste lappeteppeverksted. Alle er velkomne! Du trenger ingen forkunnskaper, om du ikke kan sy gjør det ingen ting – vi har stoffmaling, stoffpenner og lim. Hvis du ikke vet hva du vil lage, har vi inspirasjonstavler! Det vil bli servert te, kaffe og kake.

Les mer om arrangementet her.