Oslo

Nettmarkering av verdens Aidsdag

Vad til hjemmesiden_Width_636

Link til selve arrangementet på facebook!

Aktiv link for å følge med på bildene som kommer ut på instagram!

Bli med oss i Skeiv Ungdom Oslo å markere Verdens Aidsdag, 1.Desember! For å bli med oss å markere denne dagen, kan du bli med på nett auksjon.

1) Skriv en status hvor du bruker emneknaggene #bryttausheten og #hivsløyfing.

2) Legg gjerne ut et bilde på Twitter og tagg @SkeivUngdomOslo i dem og bruk emneknaggen; #skosaidsdag15

3) Legg ut bilde på instagram og tagg kdaisyoffisiell og bruk i tillegg emneknaggen #skosaidsdag15, skal du se at bildene som er med på markeringen blir lagt ut på facebook gruppen til Skeiv Ungdom Oslo.

Vi håper mange som mulig blir med! 🙂

Skeiv Ungdom jobber for bedre fysisk og psykisk helse blant unge skeive. Dette innebærer å jobbe for likeverdige og fordomsfrie helsetjenester over hele landet. Samtidig skal man ha et helseperspektiv i de aktivitetene organisasjonen bedriver. Det siste innebærer at arrangementene våre har som formål å skape og styrke selvtillit, og videre bidra til bevisstgjøring hos ungdommer i deres forhold til blant annet rus og sikrere sex. <– Tekst om hvordan Skeiv Ungdom arbeider for bedre psykisk og fysisk helse blant unge skeive. Her finner du en link videre til hva Skeiv Ungdom mener om HIV/AIDS; http://www.skeivungdom.no/helse/

Er du en av dem som sitter med tanker rundt hva Skeiv Ungdom Oslo gjør og hvordan arrangementer vi har. Har du fått med deg at vi er ute på Facebook og twitter? Her kan du følge oss, for å få jevnlige oppdateringer på arrangementer vi skal arrangere og underveis om viktige merkedager vi har i året.

For å nå oss via Facebook, kan du trykke deg inn på denne linken her.
For å nå oss via Twitter, kan du trykke deg inn på denne linken her.

Med Vennlig Hilsen;

Skeiv Ungdom Oslo
Våre lokaler finner du i Tollbugata 24, Oslo.

Bli medlem!
Send SMS kodeord «Skeiv» til 1938