Oslo

Diagonalen: SingStar

12274374_10207682856966715_5311242875795487306_n

Vil du vite mer om arrangementet, klikk deg videre inn via denne linken her.

Folk har etterspurt en ny SingStar kveld og vi stiller opp. Tirsdag 24 november vies Diagonalen sang og latter. Vi kommer også til å ha en laptop med YouTube tilgjengelig for de som heller vil synge til en karaokeversjon av favorittsangen sin derfra.
Lokalene våre er i 4 etasje i Tollbugata 24. Det er heis, men 4 trappetrinn fra gateplan og opp til hovedinngangen. For å komme inn, bare ring på Skeiv Ungdom.
Skeiv Ungdom arrangementer er rusfrie og har øvre aldersgrense 30 år.

Tuesday november 24th we invite you to come sing with us. We got SingStar and YouTube karaoke videos available. Our office is at Tollbugata 24, 4th floor. There is an elevator, but also 4 steps up from the street to the main entrance. To be let in, call Skeiv Ungdom at the doorbell. All Skeiv Ungdom events are non-alcoholic and has an upper age limit of 30 years.

Er du en av dem som sitter med tanker rundt hva Skeiv Ungdom Oslo gjør og hvordan arrangementer vi har. Har du fått med deg at vi er ute på Facebook og twitter? Her kan du følge oss, for å få jevnlige oppdateringer på arrangementer vi skal arrangere og underveis om viktige merkedager vi har i året.

For å nå oss via Facebook, kan du trykke deg inn på denne linken her.
For å nå oss via Twitter, kan du trykke deg inn på denne linken her.

Med Vennlig Hilsen;

Skeiv Ungdom Oslo
Våre lokaler finner du i Tollbugata 24, Oslo.

Bli medlem!
Send SMS kodeord «Skeiv» til 1938