Trøndelag

Piknik med Skeiv Ungdom Trøndelag, på Verdal

Skeiv Ungdom Trøndelag inviterer til piknik på Verdal!

Nå som sommeren er her inviterer vi til piknik for alle medlemmer og andre som ønsker å bli kjent med oss. Det er ikke så ofte Skeiv Ungdom Trøndelag har arrangementer i Nord-Trøndelag, så vi håper så mange som mulig har anledning til å komme og at dere sprer dette til alle dere kjenner.
Pikniken vil bli i Moeparken på Verdal, for dere som er kjent vil det ikke være noe problem å finne frem, i tillegg vil vi gå samlet fra Verdal stasjon og dit, litt etter at togene har kommet. Slik at de som kommer med tog samles der. Parken ligger like ved Verdalselva, så godt som midt i sentrum av Verdal.
Vi kommer til å stille med enkel servering, så gjerne si ifra om du har spesielle behov. I tillegg kommer vi til å ha med spill, fotball, volleyball o.l.
Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme, og at alle gjør en innsats for å få med seg noen.
Om været trønderværet fortsetter å være grått vil det komme på plass et innendørs alternativ.
Om det er noe du lurer på er det bare å sende melding her på facebook, enten til Skeiv Ungdom Trøndelag eller til ansvarlig, Ingrid Okkenhaug. På dagen er det enklest om dere tar kontakt på 47660082.
For å lese mer om oss gå inn på: https://www.facebook.com/skutrondelageller https://www.facebook.com/events/496732013814099/

Queer Youth Trøndelag invites you to our picnic in Verdal

Now that the summer is here Queer Youth Trøndelag invites you to a picnic in Verdal for all our members and others that wants to get to know the organization and us. Queer Youth Trøndelag doesn’t have events in Nord-Trøndelag very often, so we hope that as many as possible has the time to participate and that you bring your friends that might be interested.
The picnic will be held in the Moepark in Verdal, its quite central, so most people from Verdal knows where it is. If you are not from Verdal don’t worry, we’ll go in a group from the train station shortly after the trains arrives. The park lies close to Verdalselva, close to the city center in Verdal.
We’ll have some easy serving, so please tell us ahead if you have any special needs. In addition we’ll bring some games, footballs and volleyballs.
If the weather will stay cold the event will be held indoors.
If you have any questions regarding the event, how to get there or about the organization, send us a message here on facebook, or to the person in charge of the event, Ingrid Okkenhaug. On the day of the event it will be easiest to contact us by calling or texting 47660082.
To find out more about Queer Youth Trøndelag, go to:https://www.facebook.com/skutrondelag or https://www.facebook.com/events/496732013814099/