Trøndelag

SkUT og Brittany Fierce inviterer til workshop!

10371972_10152808703204900_1066376617922869229_n

Skeiv Ungdom Trøndelag får besøk av super sassy Drag Queen Brittany Fierce, og hun har med seg O.T. Makeup and Photography!

 

Har du noen gang sminket på deg «ordentlig hårete skjegg»? Eller hvor lang tid bruker man på legge en ordentlig dragsminke? Kom og lær! Sammen vil de holde en workshop i dragsminke.

 

Det blir både kurs i maskulin og feminin sminke, og du får selv prøve etterpå. Du bestemmer selv hvilken stil du vil kjøre. Her er det åpent for det maskuline til det feminine, blande eller noe midt i mellom.
Du velger selv!

 

Det er også helt ok å bare komme for å være sosial! Arrangementet finner sted på ISAK Nye, dansesalen i 2. etasje. Det vil bli servert litt frukt.

 

Mens Brittany og Kristina stiller med sminkekost, sminke og noen parykker, mens SkUT har noen få klesplagg. For å gjøre dette ekstra gøy hadde det vært perfekt om du tok med noen cisnormative klær slik at man kan byttelåne under workshopen. Det vil også være fotograf tilstede som kan ta bilder av deg i drag hvis du ønsker det, men det er ikke obligatorisk.

 

Alle de med skjeggvekst som ønsker feminin sminke bør komme nybarbert, med mindre de skal ha skjegg som tilbehør.

 

SkUT, Brittany og Kristina gleder seg til et litt anderledes medlemsmøte, og hvem vet, kanskje har Trondheim fått en ny draggruppe? :D

 

Link til facebook event

 

Har du noen spørsmål kan de rettes til trondelag@skeivungdom.no