Oslo

Trans*-DEF

Hei folkens!
Vi har kommet godt i gang med november med fokus på trans*, og nå har vi en ny sosialfaglig kveld klar. Dette er da en fortsettelse av ABC-DEF-serien vår, hvor vi forrige gang hadde en innføring om trans* av Christine!

På tirsdag kommer Line – leder av Skeiv Ungdom – for å fortelle oss mer om trans* og hva vi i Skeiv Ungdom setter fokus på politisk. Vi skal også forberede til en stand vi skal ha på Karl Johan 20. november for å markere Transgender Day of Remembrance.

Som alltid vil det være mat på kontoret klokken 17, og vi roper ut straks Marte finner ut hva vi skal lage. Kanskje DERE har noen idéer?

Alt dette skjer på Skeiv Ungdoms kontorer i Tollbugata 24, der du bare ringer på døra så vi slipper deg inn.
Finner du ikke frem, plages med døra eller bare lurer på noe kan du ringe Marte på 943 73 704.

Finn arrangementet her: https://www.facebook.com/events/696209707058908/

Vi sees!