Trøndelag

Semesteret er i gang!

1175060_10151669948129900_222887498_n
Semesteret er i gang! SkuT har hilset nye studenter velkommen på NTNU’s immatrikulering og første kakespising er allerede gjennomført. Du lurer nå kanskje på hvilke andre aktiviteter vi planlegger framover?
Styret jobber iherdig med å få spikret en aktivitetsplan for resten av semesteret. Denne vil komme i neste uke, så følg med! Før det blir det første jentetrening for semesteret nå på torsdag, ny kakebuffet allerede søndag, og semesterkick-off for Skeive Studenter 5. september. Altså mye å glede seg til bare de to neste ukene!

Vi ønsker nye og gamle medlemmer et godt semester!

PS: For å få informasjon på Facebook kan du like siden vår, Skeiv Ungdom Trøndelag, og studenter oppfordres til å melde seg inn i gruppen Skeive Studenter Trondheim.