Trøndelag

TIN – ta imot nye

– ta i mot nye

Hva er jeg? Hvem er jeg? Skeiv og ny i byen? Hvordan kan jeg være sikker på legningen eller seksualiteten min? Hva vil det si hvis man bryter med kjønnsnormene? Vil møte andre skeive, men det er litt skummelt? Hva betyr det om jeg er en transperson? Betyr det noe i det hele tatt? På vei ut av skapet? Hvordan fortelle familie om legningen min? Hvordan vil vennene mine reagere?

Er du ungdom og kjenner deg igjen i noen av spørsmålene ovenfor? Eller lurer på andre ting som har med livet som skeiv å gjøre?Ta kontakt med TIN.

Send oss en epost: trondelag@skeivungdom.no

Eller ta kontakt på facebook-sida: https://www.facebook.com/skutrondelag/?fref=ts

Vi er to skeiviser som sjøl har opplevd at det kan være fint å ha noen å prate med når spørsmåla surrer rundt i huet. Send oss en uforpliktende epost. Vi tar deg gjerne med på en kopp kaffe i trygge omgivelser, på en café eller på kontoret. Vi skravler gjerne med deg om det du har på hjertet, og kan ta deg med på SkUT sine arrangementer hvis du har lyst til det.

Og husk, vi har taushetsplikt! =)

Håper å høre fra deg,
hilsen oss i Skeiv Ungdom Trøndelag