Trøndelag

Skeive Studenter Trondheim

 

Skeiv student i byen? For stor for Skeiv Ungdom, men for liten for FRI?

Skeiv Ungdom har opprettet et tilbud som skal favne oss som er studenter og skeiv i denne byen.

Skeive Studenter Trondheim er en forening for LHBT-studenter og andre som ønsker å arbeide for mangfold og mot diskriminering. Vi ønsker å kunne ha aktivitet rettet inn mot våre medlemmer og ut mot viktige aktører i studentlivet i Trondheim. Aktiviteter er tenkt både som sosiale og faglige temamøter. Noen av våre ambisjoner er et tett samarbeid med blant andre Samfundet, UKA, Velferdstinget, SiT, ulike linjeforeninger og studentlag i byen.

Foreløpig har vi en gruppe på Facebook, med godt over 100 medlemmer, og en anonym epostliste der en kan melde sin interesse og få en til to oppdateringer i måneden om aktiviteter i regi av Skeive Studenter.

Det koster ingen ting å være medlem av epostlista, men etter hvert er det ønskelig at du melder deg inn i Skeiv Ungdom, og får fordelene medlemmene har der.

Bli med på moroa som student!


Følg med på Facebook!