Trøndelag

Om oss

Hei og velkommen til Skeiv Ungdom Trøndelag!

Skeiv Ungdom Trøndelag (SkUT) er Skeiv Ungdoms lokallag for Nor- og Sør-Trøndelag. Vi er et svært aktivt lokallag og har ukentlig aktivitet. Vi jobber for å skape en trygg rusfri arena for våre medlemmer i Trøndelag hvor man kan få være seg selv og skape seg et nettverk

Våre faste aktiviteter er spillkveld hver annen uke og kakebuffet på Mormors Stue hver første søndag i måneden. Ellers holder vi aktiviteter som f.eks. bowling, hyttetur, filmkveld, juleverksted osv jevnt utover semesteret.
Hver høst arrangerer vi det nasjonale kunnskapseminaret STOLT hvor vi kurser våre medlemmer i bla normkritisk pedagogikk.

Videre har vi også en egen informantgruppe som reiser rundt på skoler for å holde informantoppdrag. Mer informasjon om dette finner du under «Skole».

Vi har og et tilbud kalt «TIN – ta i mot nye», for deg som kanskje er ny i Trondheim, i organisasjonen, eller bare nysgjerrig på kjønn og seksualitet. Mer informasjon om dette finner du under «TIN».

For å holde deg oppdatert på hva vi gjør kan du ta en kikk på «Aktivitetskalenderen». Mer detaljert informasjon om arrangementene kommer fortløpende under «Hva skjer». Ellers kan du også like siden vår på Facebook og dersom du er venn med facebookprofilen vår, Sku Trøndelag, blir du automatisk invitert til alle våre arrangementer.

Om du skulle lure på noe må du ikke nøle med å ta kontakt! Vår kontaktinfo finner du under «Kontakt oss».

Hilsen
Skeiv Ungdom Trøndelag