Sommerleiren Jafnadhr


logo-m-undertekst_blue_transparent

Velkommen til Jafnaðr. I 2015 blir sommerens vakreste eventyr på Skjeberg Folkehøgskole 27. Juli til 02. August.

Sommerleiren i 2014 er nå over. Den ble arrangert på Knattholmen leirsted, i Vestfold 21.-27.juli. Har du innspill eller spørsmål, ta kontakt med utvalget gjennom å sende en epost til leirutvalget@skeivungdom.no.

 

 

Hva er Jafnadhr?

Jafnaðr er Skeiv Ungdom sin årlige sommerleir. Målet med vår sommerleir er å kunne tilby noe til alle, enten du er interessert i politikk, sport, kunst og kultur eller bare ønsker å ha en ukes ferie sammen med mellom 150 til 200 ungdommer midt i juli. Som regel er ingenting obligatorisk, du deltar på det du selv ønsker, og gjør festivalen til det du selv vil at den skal være. Bakgrunnen til underteksten Queer youth festival er at det i flere år ble markedsført som festival, og har noen år vært åpent for deltakelse fra andre nordiske land. Jafnaðr er på mange måter en krysning mellom festival og sommerleir med dens unike oppbygning av program og fulle valgfrihet for deltakelse på de forskjellige programpostene.

Hvem kommer?

På Jafnadhr er alle ungdommer (opp til 30 år) velkommen enten du er skeiv, streit, homse, lesbe, transperson, bifil, intersex eller BDSMer. Du trenger heller ikke være medlem av Skeiv Ungdom, selv om vi selvfølgelig mer enn gjerne ønsker deg velkommen som medlem.

Akkurat som Skeiv Ungdom er festivalen rusfri. Mange av de tradisjonelle møteplassene for skeive involverer ofte alkohol og andre rusmidler. For oss er det derfor viktig å kunne tilby et rusfritt alternativ.

 

Hva skjer på Jafnaðr?

Hver sommer tilbys en rekke ulike workshops. Noen workshops går igjen år etter år, men hvert år ønsker vi også å introdusere noe nytt.  Eksempler på workshops er sport, teater, tegnspråk, musikk, yoga, dans, interiør, politisk, internasjonalt, religion og seksualitet.

I tillegg til workshops arrangeres det vanligvis en rekke fordrag, debatter, konserter, teater og revy. Alt er selvfølgelig helt frivillig å delta på. Har du tips eller ønsker til foredrag, debatter, konserter eller annet for Jafnadhr 2014 tar vi gjerne i mot dem til post@jafnadhr.no

Bli med!

Skeiv Ungdoms sommerleir vil i 2014 bli avholdt på Knattholmen leirsted 21. – 27.juli. Leirutvalget er i full gang med å skape årets leir og jobber med det som de håper vil bli tidenes beste Jafnadhr. 2014 er et stort år, både for Jafnadhr og for Skeiv Ungdom, med henholdsvis 15. -og 10.års-jubileum. Vi håper du vil være med på den største og beste sommerleiren i Skeiv Ungdoms historie.
Knattholmen leirsted drives av KFUK/KFUM, og er lokalisert utenfor Sandefjord. Stedet egner seg godt til sommerleir, med egen sandstrand, stupebrett og idyllisk skjærgård som bakgrunn for det hele.
Vi gleder oss allerede til det som for oss og forhåpentligvis for deg vil bli den beste uken i året! Meld deg på!
Påmeldingsfristen er 1.juli.

 

_MG_0516
_MG_0524
_MG_0533
_MG_0542
_MG_0548
_MG_0569
_MG_0571
_MG_0600
_MG_0658
_MG_0789
_MG_0811
_MG_1043
_MG_1104
_MG_1466
_MG_1477
_MG_06452
IMG_0464
IMG_0862
IMG_1313
IMG_1386
IMG_1398
IMG_1416