Sommerleiren Jafnadhr


logo-m-undertekst_blue_transparent

Velkommen til Jafnaðr. I 2017 blir sommerens vakreste eventyr på Gulsrud leirsted ved Tyrifjorden 31. juli til 6. august.

 

;

 

Hva er Jafnaðr?

Jafnaðr er Skeiv Ungdom sin årlige sommerleir. I en uke skaper vi et samfunn der alle kan være seg selv, uavhengig av seksualitet, kjønnsuttrykk og kjønnsidentitet. Vi tilbyr noe for alle, enten du er interessert i politikk, sport, kunst og kultur eller bare ønsker å ha en ukes ferie sammen med mellom 150 til 200 ungdommer midt i juli.

Hvem kommer?

På Jafnaðr er alle ungdommer opp til 30 år velkommen, uavhenging av kjønn og seksualitet. Vi vil ha deg med om du er skeiv, hetero, homo, lesbisk, trans, bifil, interkjønn, aseksuell, genderqueer BDSMer, osv. Du trenger heller ikke være medlem av Skeiv Ungdom, selv om vi selvfølgelig mer enn gjerne ønsker deg velkommen som medlem.

Akkurat som Skeiv Ungdom er sommerleiren rusfri. Mange av de tradisjonelle møteplassene for skeive involverer ofte alkohol og andre rusmidler. For oss er det derfor viktig å kunne tilby et rusfritt alternativ.

 

Hva skjer på Jafnaðr?

Hver sommer tilbys en rekke ulike workshops. Noen workshops går igjen år etter år, men hvert år ønsker vi også å introdusere noe nytt.  Eksempler på workshops er sport, teater, tegnspråk, musikk, yoga, dans, politisk, internasjonalt, religion og seksualitet.

I tillegg til workshops arrangeres det en rekke fordrag, debatter, konserter, teater og revy. Alt er selvfølgelig helt frivillig å delta på. Har du tips eller ønsker til foredrag, debatter, konserter eller annet for Jafnadhr 2016 tar vi gjerne i mot dem til post@jafnadhr.no

Bli med!

Skeiv Ungdoms sommerleir vil i 2017 bli avholdt på Gulsrud leirsted 31. juli – 6. august. Leirutvalget er i full gang med å skape årets leir og jobber med det som de håper vil bli tidenes beste Jafnaðr. Vi håper du vil være med på den største og beste sommerleiren i Skeiv Ungdoms historie.
Gulsrud leirsted er lokalisert ved Tyrifjorden i Buskerud. Stedet egner seg godt til sommerleir, og vi gleder oss til å være på et nytt sted.
Vi gleder oss allerede til det som for oss og forhåpentligvis for deg vil bli den beste uken i året! Meld deg på!
Påmeldingsfristen er 1. juli.

 

_MG_0516
_MG_0524
_MG_0533
_MG_0542
_MG_0548
_MG_0569
_MG_0571
_MG_0600
_MG_0658
_MG_0789
_MG_0811
_MG_1043
_MG_1104
_MG_1466
_MG_1477
_MG_06452
IMG_0464
IMG_0862
IMG_1313
IMG_1386
IMG_1398
IMG_1416