Lengre kurs

Skeiv Ungdom Restart tilbyr to ulike helgekurs

Restart 1: Bli en normkritiker!

Dette er kurset for deg som vil utfordre ditt syn på kjønn og seksualitet, men også andre identiteter som funksjonsevne og etnisitet. Du får en introduksjon til normkritisk metode og hvordan vi jobber med antidiskrimineringsarbeid. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Restart 2: Samtaleledelse

Kurset retter seg mot deg som vil ut i skolene med Skeiv Ungdom, eller lede Restart-øvelser i andre sammenhenger. Etter gjennomført kurs og samtale med kursleder vil du kunne reise rundt på skoler med vårt 90 min interaktive undervisningsopplegg. For å gå del 2 må du først ha gått Restart 1: Bli en normkritiker.

Oversikt over kurs høsten 2016:

1-2. Oktober: Restart 2, Oslo
11-13. November: Restart 1 og Restart 2, på kunnskapsseminaret Stolt som i år arrangeres på Orkdal i Sør Trøndelag.

Begge kurs bygger på aktivt deltakelse og kurset i Oslo er gratis.  Restart 1 er åpen for alle, mens Restart 2 har et avgrenset antall plasser der man må søke på kursplass.  Reisedekning og opphold blir dekt av Skeiv Ungdom på Restart 2, og kan noen ganger også organiseres på Restart 1. 

Har du noen spørsmål? Send en mail til restart@skeivungdom.no