Oslo

Om Skeiv Ungdom Oslo

Om lokallaget

Hei og velkommen til Skeiv Ungdom Oslo! Vi holder til i våre lokaler i Tollbugata 24, ikke langt fra Stortinget. Nærmeste t-banestopp er Stortinget, også ligger kontoret vårt fem minutter gange unna. Nærmeste trikkestopp er Kongens gate fra Rådhuset med trikk 12,13 og 19 som stopper rett utenfor inngangsdøra. Nærmeste trikkestopp fra Jernbanetorget er Stortorvet og da er det omtrent 10 minutters gange forbi Steen og Strøm.

Vi dekker både Oslo og Akershus. Vi driver for det meste med forskjellige aktiviteter, alt etter hva vi, eller du, har lyst til å gjøre. Hyttetur, debatter og diskusjoner, LAN-kveld, skitur, kakekveld, grill- og badeturer, film/kino og juleverksted er noen få eksempler på hva vi har gjort. Hva som skjer fremover kan du finne ut under kommende arrangementer på vår Facebookside.

Utenom dette har vi også som et samarbeidsprosjekt med Skeiv Ungdom sentralt og Fri Oslo & Akershus om en skolegruppe som besøker skoleklasser og konfirmantgrupper for å snakke om kjønn, seksualitet og normer. Vi ønsker også etterhvert å jobbe politisk opp mot styrende organer i Oslo og Akershus.

Er du ny i Skeiv Ungdom, eller har du kanskje nettopp flyttet hit? Vi møter deg gjerne over en kopp kaffe for å fortelle litt om Skeiv Ungdom Oslo eller for å bli kjent før et arrangement. Ta kontakt med oss på e-post oslo@skeivungdom.no.

Om lokallagsstyre

Dette handler om hva styret skal arbeide med. Fortsettelse følger.

Om valgkomiteen