Sør

Om oss

Velkommen til Skeiv Ungdom Sør! 

Som navnet tilsier er vi det sørligste lokallaget til Skeiv Ungdom, og strekker oss over både Vest og Aust Agder.

Vi i Skeiv Ungdom Sør har et styre som består av leder, nestleder, økonomiansvarlig, og styremedlem. Vi jobber for at våre medlemmer skal ha det så bra som mulig i vårt lokallag, og har stort fokus på å skape trygge møteplasser der det er rom for å være seg selv.

Annenhver onsdag i oddetallsuker arrangerer vi en møteplass som vi kaller for Sneia. Dette er en hyggelig møteplass hvor vi treffes for å prate, spille spill, spise mat og andre artige ting. Her er alle under 30 år velkommen, det er ikke et krav om å være medlem. Sneia arrangeres på Samsen Kulturhus (Adresse: Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S). Utenom dette har vi ulike arrangementer med jevne mellomrom som spillkvelder, fester, og hver vinter arrangerer vi en årlig hyttetur! Dette er alltid stor stas, og de siste årene har vi vært på en hytte på Bortelid.

Ellers er vi alltid interessert i å lytte til nye innspill fra våre medlemmer, så om det er noe du har lyst til å få gjort her i sør er det bare å ta kontakt med noen av styremedlemmene våres!

 

Kontakt:
Leder: Oliver Alexander Lothe
Tlf (kun tekstmelding): 45275295
Mail: sor@skeivungdom.no