Oslo

Våre arrangementer

Våre aktiviteter og arrangementer!

I Skeiv Ungdom Oslo har vi to faste aktiviteter som vi arrangerer regelmessig. Det første er Diagonalen, som er på tirsdager annenhver uke. Det andre er månedlig filmkveld som faller på siste lørdag eller søndag i hver måned. For å forsikre deg om at vi arrangerer det så kan det være lurt å følge med på vår Facebookside!

Alle våre arrangementer finner sted på kontoret, det vil si Tollbugata 24, 0157 Oslo, med mindre annet er oppgitt. Arrangementene er også rusfrie og for personer opp til 30 år.

15036508_10210805879800334_2230526941825290002_n

Diagonalen

Diagonalen er vårt faste arrangement annenhver tirsdag på kontoret, vanligvis fra kl.18 til 22. Dette er et lavterskeltilbud hvor du kan møte andre og bli bedre kjent med arrangører og deler av styret! Her gjør vi alt fra å male banner til å synge karaoke, spille brettspill og ha juleverksted.

Alle er velkomne, uansett seksualitet og kjønnsidentitet. Det er heller ikke nødvendig å være medlem, selv om vi selvsagt håper at du vil bli det! Som ved alle Skeiv Ungdom-arrangementer er Diagonalen rusfri og for personer opp til 30 år.

Filmkveld

Filmkveld er vårt faste arrangement hver siste lørdag eller søndag i måneden, dette starter vanligvis mellom klokken 18 og 20 og varer som regel til filmen er over. Dette er også et lavterskeltilbud. Alle er velkomne og som nevnt over er det rusfritt og for personer opp til 30 år.

Andre arrangementer

Vi arrangerer også andre arrangementer enn bare Diagonalen og månedlig filmkveld. Disse blir som regel opprettet som aktiviteter på Facebook. Aktiviteter vi har hatt opp igjennom er blant annet Pokémon Go treff, Megazone treff, sosialfaglige kvelder, hyttetur og Halloweenfest.

Dersom du er ny og vil bli litt kjent med noen før du kommer på et arrangement, møter gjerne noen fra styret deg i forveien for en kopp med kaffe/te eller generell samtale. Velkommen skal du være og come as you are!